Project Description

Sport

Idrettsanlegg er et område som krever særegent nisjekjennskap. Gjennom de siste 20 årene har vi blant annet gjort svømmehallsteknologi til en av våre spisskompetanser. Den grundige kunnskapen om området er nødvendig ettersom kravene til vannkvalitet er høye, og svømmehaller og spas også har en høy biologisk belastning.

Ulstein Arena

Ulstein Arena

Det nye samlingsstedet for kutur og idrett i den norske byen Ulsteinvik. Ulstein Arena rommer både en svømmehall, en multisal og et bibliotek.

Byggherre Ulstein Kommune
Arkitekt Lund+Slaatto Arkitekter og Arkitektkontoret Nils Tveit
Ytelser Rådgivning om svømmehallsteknikk og prosjektering av VVS
Idrætsanlæg på Frederiksberg

Klimatilpasning og ballbaner i ett

Frederiksberg er en av Nord-Europas mest tettbebygde kommune, og flerfunksjonelle løsninger er derfor høyt ettertraktet.

Byggherre Frederiksberg Kommune
Arkitekt Niels Lützen Landskabsarkitekter Aps

Multisal til Falkonergårdens Gymnasium

Multisalen er formet med en uregelmessig og utradisjonell stålkonstruksjon, som blant annet består av en takkonstruksjon av dobbeltspent romgitter. Takkonstruksjonen skaper plass til store diagonale takvinduer samtidig som det skjuler de store ventilasjonskanalene som er tett strakt gjennom gitteret. En effektiv ventilasjonsløsning er viktig da 300 elever skal kunne sitte i 4-5 timer med eksamen uten å bli påvirket av dårlig inneklima.

Multisalen ble i 2016 æret med arkitekturprisen Store Arne.

Byggherre Falkonergårdens Gymnasium og HF
Arkitekt Falko Arkitekter ApS
Ytelser Samtlige ingeniørfag. Konstruksjonene er designet i samarbeid med professor Ole Vanggaard

Børge Bach Huset – Superligabygning til AaB

AaB’s superliga er flyttet i nye rammer oppkalt etter klubblegenden Børge Bach. Bygningen inneholder blant annet garderober, taktikkrom, behandlingsrom, kontorer for trenere, legekonsultasjon, toaletter samt fellesarealer.

Byggherre Aalborg Boldspilklub A/S
Arkitekt Nørkær & Poulsen
Ytelser Samtlige ingeniørfag