Project Description

Retail

MOE har vært rådgiver på over 700.000 kvm med dansk senterbygg. Vi vet hvordan man imøtekommer de endrede kravene til de fysiske rammene når kundetilstrømningen øker, nye butikkonsepter utvikles og forbrukeratferden endres.

Senterbygg er ofte en dynamisk prosess, siden du ikke kjenner leieavtalene på forhånd. I MOE bruker vi de nyeste digitale verktøy slik at det er enkelt å gjøre endringer i designet og visualisere utformingen av bygget.

Rødovre Sentrum – Krystallen

Siden 2002 har MOE vært fast rådgiver for A/S Rødovre Sentrum. Vår siste prosjekt er “Krystallen”, som er en utvidelse på 20.500 m2 som også innebærer en to-etasjers parkeringskjeller. Utvidelsen er oppkalt etter den prismeformede takbygningen, inspirert av iskrystaller og eksemplifiserer byggherrens store fokus på dagslys.

Byggherre A/S Rødovre Centrum
Arkitekt Årstiderne Arkitekter
Ytelser Samtlige ingeniørfag, byggeledelse, prosjekteringsledelse, byggherrerådgivning, arbeidsmiljø og trafikkplanlegging
Fisketorvet

Fisketorvet – Copenhagen Mall

Vi var, i sin tid, med på å oppføre kjøpesenteret som sto ferdig i 2001. Nå er vi med på den nye utvidelsen, som vil integrere den kommende T-banestasjonen på Havneholmen. Prosjektet innebærer også en forbedring av flere eksisterende forhold og en omfattende renovering av hovedinngangen.

Byggherre Unibail Rodamco
Arkitekt schmidt hammer lassen
Landskapsarkitekt SLA architects
Ytelser Samtlige ingeniørfag, byggeledelse, prosjekteringsledelse, byggherrerådgivning og arbeidsmiljø

Illum – ny innpakning og Danmarks første Prada butikk

Et av Danmarks mest fremstående kjøpesentre har fått et nytt ansikt utad, og Prada har flyttet inn med sin første butikk på dansk jord noensinne. Alle Illums fasader er renovert, og hjørnebygningen ut mot storkespringvannet er blitt totalrenovert for å gjøre klart til det italienske motehuset.

Byggherre La Rinascente
Arkitekt Vilhelm Laurtizen Arkitekter
Ytelser Rådgivning og prosjektering ved fasaderenovering og totalrenoveringen av hjørnebygningen ut mod Storkespringvannet