Project Description

Industri

Gjennom årene har vi høstet erfaringer med alle aspekter av industrirådgivning. Fra effektivisering av prosessanlegg i produksjonen til oppførsel av forsknings- og testfasiliteter. Vår kunnskap er ikke minst basert på langvarige relasjoner med flere av Danmarks markante produksjonsvirksomheter og kunnskapsdrevne aktører.

Aalborg Portland

MOE har lenge vært fast rådgiver for Danmarks eneste sementprodusent. Vi har erfaringer fra alle hjørner av fabrikken med hovedfokus på maskiner og automatikk.

Malingfabrik

Industrirådgivning på tvers av kloden

Oppføringen av en ny malingsfabrikk i Filippinene har blitt til i samarbeid mellom MOE og vårt filippinske datterselskap, PacificTech Solutions.

AAK

MOE har gjennom tiden løst mange oppgaver for AAK. En av de siste er ombyggingen av et eksisterende kjelanlegg for nye biomassefyrte kjeler og etablering av pneumatisk transportanlegg fra råmaterialebygg til siloer og kjelanlegg.

Haldor Topsøe

Refinery Business Unit er det tredje byggeprosjektet de siste 10 årene, hvor MOE har vært rådgiver for Haldor Topsøe konsernet. Prosjektet omfatter etablering av ca. 1000 m2 laboratoriefasiliteter.