Sammen med Bjarke Ingels Group og Schønherr skal MOE designe et nytt panda-anlegg til Zoologisk Hage i København. Det nye pandaanlegget vil bli plassert sentralt i dyrehagen og skal etter planen fungere som et naturlig samlingspunkt. De to nye pandaene fra Chengdu i Kina forventes å flytte inn i slutten av 2018.

Anlegget skal være tilpasset pandaenes trivsel. Anlegget har en fin balanse, slik at pandaene kan trekke seg tilbake og finne skygge, samtidig som de er synlige for publikum. Det skrå terrenget vil få et stort utvalg og variasjon av plater, klipper, klatretrer og trestammer som dyret kan utfolde seg i.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Alle ingeniørfag og et panda-kjøleskap
MOE skal levere alle ingeniørfagene og en lang rekke spesialtjenester. Innenfor anleggsområdet skal vi stå for byggegruve, grunnvannsenking, jord, terreng og omlegging av ledninger. Vi skal også levere alle installasjoner, og i den forbindelse skal det etableres et vannrensinganlegg for innsjøer, bekker og fossefall som skal være inkludert i anlegget. Blant de mer spesielle oppgavene er et kjølerom for bambus.

Utformingen av den runde bygningen blir en utfordrende oppgave, siden bygningen skal utføres som en in-situ betongkonstruksjon med dobbeltkrumme flater.

MOEs spesialister kommer også på banen i forhold til brann, akustikk og arbeidsmiljøkoordinering i prosjekteringsfasen.