Nyheter2019-12-09T16:53:50+01:00

Nyheter

Pressekontakt

Vi er alltid tilgjengelige for pressen og hjeper gjerne med informasjon om selskapet, prosjekter eller kompetanser.

Hvis du trenger å snakke med en av våre spesialister kan vi også hjelpe til med å finne den rette personen.

Rikke Gemzøe
Rikke GemzøeKommunikasjonsleder og ledelsesassistent
+45 2540 0007
reg@moe.dk
Kristian Erlandsen
Kristian ErlandsenPR Manager
+45 2429 4927
ker@moe.dk

Portene til Gellerup

9. mai 2017|

Gellerup kan om noen år ha et karakteristisk landemerke, som vil bli brukt i markedsføringen av Aarhus sammen med regnbuen på Aros og rådhustårnet. Det mener professor Tom Nielsen fra Arkitektskolen i Aarhus om vinnerforslaget i konkurransen om å renovere og modernisere en av de karakteristiske boligblokkene i Gellerup.

Fakta om MOE

MOE AS er en selvstendig rådgivende ingeniørvirksomhet med over 20 års erfaring med tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg. Vår rådgivning bygger på solide faglige miljøer med sterke erfaringer nasjonalt. I samarbeid med morselskapet MOE i Danmark og søsterselskapet PTS i Manila kan vi trekke på betydelig faglig styrke og produksjonskapasitet i utlandet. MOE er en partnereid virksomhet som er heleid av en rekke ledende medarbeidere – det gir selvstendighet og stort handlingsrom.

Fra våre kontorer i Asker og Ski yter vi våre kunder og samarbeidspartnere bærekraftig rådgivning, basert på høy faglighet og leveranse av tverrfaglig koordinerte og byggbare prosjekter. Elektroavdelingen tilbyr rådgivning og tjenester innen elektroteknikk, ITB og teknisk byggeledelse.