Utvikling av Kolbotn sentrum i Folloregionen. Prosjektet ligger i Folloregionen, utarbeidet av MOE og arkitektfirmaet Nordic – office og Architecture, som står bak illustrasjonen

MOE har de siste årene styrket sin posisjon i Norge. Antall ansatte har økt gjennom organisk vekst, og vi er med på flere markante prosjekter som Norges Idrettshøgskole og Norges største universitetsbygning, Livsvitenskapsbygget.

MOE er nå klar til å fortsette i samme vekstspor med åpningen av enda et kontor som vil ligge i Folloregionen. En av Norges kraftigste vekstsoner med et pulserende forretningsliv og massiv byggeaktivitet. Regionen ligger sentralt mellom Oslo og Sverige, og på sikt vil den nye toglinjen Follobanen knytte regionen enda nærmere den norske hovedstaden.

Sune Wendelboe
Sune WendelboeDirektør
T: +47 9073 1073
E: swe@moe-as.no

I følge direktør for MOE i Norge, Sune Wendelboe, inneholder plasseringen av det nye kontoret spennende muligheter:

”Vi har gode relasjoner med flere samarbeidspartnere i regionen, og i lang tid har vi vært involvert i lokale prosjekter innen konstruksjon, infrastruktur og industri. Vi gleder oss til å komme enda nærmere både nåværende og fremtidige kunder”,

sier Sune Wendelboe, og opplyser at lederen av regionskontoret blir Torje Øvergaard. Torje er bosatt i regionen og har jobbet som daglig leder for det tidligere datterselskapet Polyplan og sist som avdelingsleder i MOE | Asker & Bærum.

En del av konsernstrategien
Det er flere perspektivivrige områder i Norge. Landets regjering vil investere tungt i utvidelsen av den nasjonale infrastrukturen, og Dansk Erhverv regner med at det vil bygges opp moe 38.000 boliger årlig i de kommende årene. I følge adm.direktør i MOE, Christian Listov-Saabye, er satsningen på det norske markedet en sentral del av konsernets 2020 strategi. Han er derfor svært fornøyd med utviklingen:

“Det er veldig positivt, og en milepæl for oss, at vi i Norge har klart å nå et punkt der vi har krefter og kompetanser til å åpne et nytt kontor. Vi høster nå frukten av det harde arbeidet med å bygge opp MOE i Norge, som har stått på siden 2009. At vi nå sprer oss over flere regioner gjør oss mer konkurransedyktige, samt øker mulighetene for å tiltrekke enda flere kompetente medarbeidere som vil bidra til å fortsette utviklingen” avslutter Christian Listov-Saabye.