En av våre styrker at vi bygger et fundament for fremtidens multifaglige MOE Norge. Derfor har vi mulighet for å bygge videre på det du er best til selv om det ikke matcher annonsene nedenfor.

I både Norge og Danmark har vi en tett dialog med førende arkitekter og er flinke til å vinne signaturprosjekter som Livsvitenskapsbygget, Norges Idrettshøgskole, Ekebergparken, Arena Ulstein og Den Blå Planet i København.

Engasjert og initiativrik rådgiver innenfor bassengteknikk

MOE Rådgivende Ingeniører AS søker en engasjert og erfaren rådgiver som skal bli en del av bassengteknikk-teamet i en av MOE’s VVS-avdelinger i enten Asker, Oslo eller Follo, og som vil bli en naturlig del av videreutviklingen av hele avdelingen.

ASKER/FOLLO/OSLO

Søknadsfrist
Snarest

Engasjert og initiativrik konstruksjonsingeniør

Vi søker en engasjert og initiativrik medarbeider for vår konstruksjonsavdeling.
For rette vedkommende vil stillingen by på unike karrieremuligheter i et sterkt og voksende multifaglig ingeniørfirma.

ASKER

Søknadsfrist
Snarest

DTU310

Erfaren VVS/VA – rådgiver

MOE Rådgivende Ingeniører AS søker en engasjert og initiativrik VVS/VA- rådgiver som skal bidra til å videreutvikle avdelingen i Ski.

ASKER/FOLLO

Søknadsfrist
Snarest

Elektroingeniør

MOE Rådgivende Ingeniører AS søker en engasjert og initiativrik medarbeider til prosjekteringsoppdrag.

FOLLO

Søknadsfrist
Snarest

Erfaren sivilingeniør elektro

MOE Rådgivende Ingeniører AS søker en engasjert og initiativrik prosjektleder elektro som sammen med avdelingsleder skal bidra til å videreutvikle den gode faglige kompetansen i avdelingen.

ASKER/FOLLO

Søknadsfrist
Snarest

Teknisk byggeleder

For å styrke vår posisjon innenfor byggeledelse og byggherrerådgivning på østlandsområde, søker vi nå etter en byggeleder med erfaring fra elektro eller VVS til vår kontor i Asker, alternativt kan Ski vurderes som arbeidsplass.

ASKER/FOLLO

Søknadsfrist
Snarest

trafikplaner-analyser

Vegplanlegger

MOE Rådgivende Ingeniører AS søker en engasjert og initiativrik vegplanlegger som kan bidra i utviklingen av samferdselsavdelingen.

ASKER

Søknadsfrist
Snarest

DTU310

Erfarne VVS-rådgivere til våre kontorer i Asker, Oslo og Ski

Vi søker en erfaren, engasjert og initiativrik VVS-rådgiver som skal bidra til å videreutvikle den gode faglige kompetansen i selskapet.

ASKER/OSLO/FOLLO

Søknadsfrist
Snarest

Kort om MOE AS

MOE AS er en selvstendig rådgivende ingeniørvirksomhet med over 20 års erfaring med tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg. Vår rådgivning bygger på solide faglige miljøer med sterke erfaringer nasjonalt. I samarbeid med morselskapet MOE i Danmark og søsterselskapet PTS i Manila kan vi trekke på betydelig faglig styrke og produksjonskapasitet i utlandet. MOE er en partnereid virksomhet som er heleid av en rekke ledende medarbeidere – det gir selvstendighet og stort handlingsrom.

Fra våre kontorer i Asker og Ski yter vi våre kunder og samarbeidspartnere bærekraftig rådgivning, basert på høy faglighet og leveranse av tverrfaglig koordinerte og byggbare prosjekter. Elektroavdelingen tilbyr rådgivning og tjenester innen elektroteknikk, ITB og teknisk byggeledelse.

Om oss

Å jobbe hos oss

Karriereveier

Utdannelse i MOE

Studenter i MOE

Sport, studietur og fritid