Her kan du møte Stine, som er ny avdelingsleder for VVS i Asker & Oslo hos MOE Norge. For 8 år siden dro hun fra Aalborg til Oslo som helt nyutdannet ingeniør, og det kom til å forme hennes karriere.

Sommeren 2012 ble Stine ferdig utdannet som sivilingeniør i inneklima fra Ålborg Universitet. Både Stine og hennes mann Bjarke hadde utlengsel og ville nordpå. Som helt nyutdannet søkte hun derfor jobb hos MOE Norge, fikk den og flyttet i forveien, mens Bjarke studerte ferdig.

Kontakt os,
hvis du vil vide mere

Da Stine kom til Norge som nyutdannet danske uten nettverk, følte vi alle et visst ansvar for å hjelpe Stine godt i gang i et nytt land. Faktisk så lappet jeg hennes punkterte sykkel en av de første dagene. Det var helt unødvendig, for Stine kjempet seg målrettet inn i kulturen, prosjektene og bransjen. Hun har vokst enormt med oppgavene og fronter i dag våre største prosjekter og samarbeidet med Danmark.
Sune Wendelboe
Sune WendelboeAdministrerende direktør
MOE Norge

Fra prosjektleder til avdelingsleder
I 2018 hadde Stine etterhvert stor erfaring som prosjektleder og ble forfremmet til prosjektsjef med ansvar for tverrfaglig design og ekspertise i svømmehallsprosjekter. Det var derfor helt naturlig, at Stine pr. 1. Juni 2020 overtok rollen som avdelingsleder VVS i Asker & Oslo, som er MOE Norges største avdeling.

Å flytte til Norge for å bo og arbeide skulle bare være et midlertidig eventyr. Planen var at vi skulle tilbake til Danmark, hvor familie og venner er. Men plutselig har det gått 8 år og vi har det faktisk riktig fint her. Jeg er glad for de erfaringer og utfordringer jeg har fått hos MOE, og jeg setter stor pris på muligheten til å lede en avdeling, jeg selv har vært en del av i alle disse årene. Jeg ser veldig frem til å fortsette den gode utviklingen og håper å få avdelingen til å vokse ytterligere gjennom nye spennende oppgaver og flere dyktige medarbeidere. Jeg er i det hele tatt glad for mine kolleger og min arbeidsplass, og jeg hadde nok ikke blitt i Norge, hvis det ikke var så hyggelig å komme på kontoret hver dag
Stine Noe Justesen
Stine Noe JustesenAvdelingsleder
VVS – Asker & Oslo
Norges Idrettshøgskole.
Arkitekt Arkitektkontoret Niels Tveit
Byggherre Statsbygg