Nyheter 2018-04-12T22:02:59+00:00

Nyheter

Nielsen & Risager blir en del av MOE

28. november 2017|

Nielsen & Risager bliver en del af MOE. Flere kompetencer og muligheden for yderligere vækst og udvikling er baggrunden for, at de to firmaer går sammen. Ved fusionen står begge firmaer stærkere med en koncern på over 700 medarbejdere.

Portene til Gellerup

9. mai 2017|

Gellerup kan om noen år ha et karakteristisk landemerke, som vil bli brukt i markedsføringen av Aarhus sammen med regnbuen på Aros og rådhustårnet. Det mener professor Tom Nielsen fra Arkitektskolen i Aarhus om vinnerforslaget i konkurransen om å renovere og modernisere en av de karakteristiske boligblokkene i Gellerup.

Pandaanlegg til dyreparken i København

27. mars 2017|

Sammen med Bjarke Ingels Group og Schønherr skal MOE designe et nytt panda-anlegg i dyreparken i København. Det nye pandaanlegget vil ligge sentralt i dyreparken og skal etter planen fungere som et naturlig samlingspunkt. De to nye pandaene fra Chengdu i Kina forventes å flytte inn i slutten av 2018.

Volden rundt festningsbyen Fredericia

24. mars 2017|

Fredericia Vold er Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg, og det skal nu tegnes endnu skarpere op af et team bestående af MOE, Erik Brandt Dam Arkitekter, landskabsarkitekt Charlotte Skibsted, Cornelius + Vöge ApS og professor Martin Zerlang.

Fakta om MOE

MOE AS er en selvstendig rådgivende ingeniørvirksomhet med over 20 års erfaring med tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg. Vår rådgivning bygger på solide faglige miljøer med sterke erfaringer nasjonalt. I samarbeid med morselskapet MOE i Danmark og søsterselskapet PTS i Manila kan vi trekke på betydelig faglig styrke og produksjonskapasitet i utlandet. MOE er en partnereid virksomhet som er heleid av en rekke ledende medarbeidere – det gir selvstendighet og stort handlingsrom.

Fra våre kontorer i Asker og Ski yter vi våre kunder og samarbeidspartnere bærekraftig rådgivning, basert på høy faglighet og leveranse av tverrfaglig koordinerte og byggbare prosjekter. Elektroavdelingen tilbyr rådgivning og tjenester innen elektroteknikk, ITB og teknisk byggeledelse.